2010-08-30    

Ära nõjatu kellelegi. Sul pole vaja väliseid tugesid ega kinnitusi, sest kõik on Sinu sees olemas. Kõik igatsevad sisemist rahu ja see on olemas, kui Sa võtad aega otsimiseks. Kas Sa võtad aega, et teada tõde, või aktsepteerid kõike, mida Sa kuuled, näed ja loed? Kui Sul on tõeline sisemine teadmine, siis mitte miski väline ei saa Sind kõigutada. See on Sinu jaoks midagi nii tõelist, et Sulle ei läheks korda, kui ka kogu maailm oleks Sinu vastu, kinnitades, et Sa eksid. Sa oled võimeline minema vaikselt mööda oma teed, häirimatult ja tasakaalukana. Selline on sisemise teadmise rõõm ja tugevus. Seda kõike võib Sulle anda rahu, mis ületab kogu mõistmise. Seega, kui Sa kunagi peaksid milleski kahtlema, siis pöördu sissepoole ja otsi tõde. Ma avaldan selle Sulle ja Sa saad minna mööda oma teed rahus ja kindluses.
/ Eileen Caddy /